Svensson Svensson

Asså detta är sjukt kul. Verkligen min humor när de är så sarkastiska mot varandra programmet igenom. Sitter och nästan gråter för mig själv bara för att det är så roligt. I särklass det bästa jag sätt på mycket länge men nu känner jag att dagen gjorde sitt på mig. Ögonlocken glider hela tiden neråt. Ska nog krypa till kojs nu i alla fall, eller bara ett avsnitt till.




Torsdag

En ensam stund på morgonkvisten har guld i mun. Jag helt enkelt älskar att vara själv på morgonen och känna tystnade när jag sätter vi och trycker i mig lite frukost. Det är nog det bästa med att vara ensam hemma förutom att jag slipper bädda sängen och ta hänsyn till andra men jag måste erkänna att det är lite tomt också. 
Idag har jag jobbat dagen till ända. Var på jobbet klockan tio men började inte förren elva så jag cyklade till ONOFF eftersom pappy hade ett rabattkort på 75 kronor som går ut imorgon. Jag hade bestämt mig för att köpa en box men hittade ingen jag gillade så köpte andra säsongen av Svensson Svesson nu när jag är inne på det spåret. Blir till att ha en mysig stund ikäll med gott att äta och roligt att titta på. 
Det var lite mer att göra idag men dagen var lång med sina 9 timmar. Det ska bli så skönt att imorgon är sista dagen ( hoppas jag ) även om jag sista timmen snodde några påsar äpplen och satt och mumsade på i soffan brevid barnens lekvärld. Det var rätt soft men slöseri med tid. Så några minuter innan jag ska sluta står jag redo att stämpla ut mig när jag ska dra, ville bara hem. 
På vägen hem cyklade jag förbi kirkutt och hämtade ett par vita pumps som jag ska låna och ha till min päronklänning på bröllopet. Ska nog bli fint även om jag inte är en baddare på att gå i sådana så får väl öva ikväll. 
Nu har jag massa att fixa så byjsan.  


Ledsen



Jag vill inte bli vit igen pga jobbet, men blev en liten somrig brännabild.

Gränser

Är det verkligen okej att gå klädd hur som helst, än mindre skippa kläderna var som helst. På helt offentliga platser. Förr i tiden kunde man knappt visa kroppen alls och det är på många ställen i vår värld som det skulle vara en skandal att gå omkring i shorts och linne. Men i Sverige är tydligen allt okej för här ska alla få vara som de är. Fast vi har väl en regel om att man ska bära kläder på allmänt område om man räknar bort stranden och liknande, det trodde jag i alla fall. Fick mig en liten tankeställare idag på jobbet när två tjejer kommer in. Flickorna är norskor och kommer med sina föräldrar för att hanlda mat. Den ena kan ha varit i 12 års åldern medan den andra kanske var några år älder. Båda hade varit på strande för de hade bränt sig rejält nu i sommarvärmen och det kanske är just det sommaren berättar att på sådana B ställen som Mc Donalds, det är inget fint ju är det att komma in halv neck. Den yngsta bar endast ett par för små bikinitrosor medan den andra hade på sig en överdel också. Kändes ganska bekvämt eftersom hon fått lite större bröst. På stranden är detta helt okej men är det verkligen det på Mc Donalds även det inte är någon finare resturang. Kanske bara var jag som reagerade men det kändes som om andra gäster glodde och Matilda som fick ta emot beställningen viskade lite efteråt. Man kanske ändå borde tänka lite för även om Svergie accepterar det mest så drar vi nog ändå en gräns någonstans, och det är väl tur.

I övrigt var det en väldigt lugn dag på jobbet. Jag var trött i bena efter sex timmar, är det mycket folk är jag helt utmattad efter max två så idag var det lugnt. För lugnt. Jag gjorde i princip inget mera än att sitta in lönen samt titta på klockan stup i kvarten. Alla jag pratade med ville gå hem för att det var så tråkigt idag. Hela min kropp skrek att jag ville ut i solen. Nu när jag fått lite färg vill jag ju inte förlora den på en gång. Så nu är jag lite rädd att den ska försvinna eftersom jag ska jobba både torsdag och fredag heldagar och i helgen ska det bli skit väder igen. Jag vill inte.


Blondinbella.se VS Kenzas.se

Jag antar att jag ligger något efter när det gäller att läsa kända bloggar. Jag hade inte en aning om dessa bloggar för bara ett litet tag sedan. Först tyckte att människor var ganska naiva som följde personer de inte hade en aning om vilka de var och vissa verkade till och med tro att de kände ägarna till bloggarna bara för att de städigt höll sig uppdaterade om deras liv. Som om de tyckte de levde i en kändisfantasi med Bkändisar. Men någonting hände, jag fastnade på något sätt. Jag hamnade på blondinbellas blogg först och tyckte det var lite coolt att hon lagt ner så mycket kraft på en blogg. Hon gick verkligen inför det här med att använda sin blogg företagsmässigt men inte förren hon blev våldtagen tyckte jag det var kul att börja läsa den, ja rent av att följa den. Jag vet, det låter hemskt och jag tycker det är hemskt att en person jag få utså detta kränkade övergrepp men det som var intressant var inte själva påhoppet utan hur hon verkar för varje dag bli starkare pga bloggen. Visst, hon skriver att den fortfarande är oregelbunden men att hon längtar tillbaka. Det känns nästan som om hon inte blivit särskildt påverkade eller så är hon väl starkare än många andra och kan lämna det bakom sig fortare. Kanske är det stödet från alla läsare hon känner.  
Vad det sedan gäller Kenza tyckte jag hennes blogg var urtrist först och det tycker jag i stora drag att den fortfarande är men den har sina glimtar, exempelvis hennes shoppingkategori. Den läser jag gärna för att hon är väldigt modeinriktad och man kan hitta en hel del fina hemsidor med vackra kläder. Nyaste fyndet var glitzy.se, som hade en hel del söta saker att ta på sig. Men Kenzas blogg är inte lika spännande, det händer inte en massa saker i hennes liv utan den är mer jordnära. Det gör den faktiskt tråkig eftersom man inte känner personen. Det behöver hända saker om man ska följa en okänd persons blogg tycker jag och sedan blir jag störd på hennes sätt att skriva. Det känns barnsligt när hon har en massa smajlisar ivägen hela tiden men det är väl upp till var och en antar jag. Det roliga är att Kenza ständigt har höga antal kommentarer medan Blondinbella aldrig kan skriva ett vanligt inlägg för att få de siffrorna, hon måste på något sätt påverka läsarna. Kenzas leder just nu men frågan är vem som är bäst. Jag föredrar Blondinbella, vad tycker du?                      




       

Lugn dag

Idag har jag bara tagit det lugnt, om nu det är så bara. Vaknade relativit tidigt, tio för att vara exakt och då tog jag en cykeltur ner till stalla. Var tvungen att pussa lite på min favvis och se om hon tjocknat. Inte så farligt måste jag säga, nästan lite för smal tycker jag allt. Haha.
Fram emot lunchtid kom Elvis hit och vi cyklade ner och badade. Vattnet var härligt men det blåste lite väl mycket i luften för min smak. Frös nästan. När Elvira åkt hem tryckte jag i mig en gammal halv pizzabit och satte mig vid datorn. Här blev jag kvar ända tills för en stund sedan då jag tvingade upp mig för att vattna mammas rosor och pappas tusen andra blommor nu när de är borta. Så jag har varit lite trädgårdsmästare med. Men nu ska jag se på Morden i Midsommer med en kopp gott te.







Inköpta kläder

tröja från Gina       Tröja från Cubus        Shorts från SVEA       

tröja från Gina                                  tröja från Cubus                                      badshorts från svea

hade tyvärr ingen bild på bh eller tröja från rut m.fl                 


Västkustenresa

Resan men mina underbara vänner var helt sagolik. Går inte att beskriva för jag hittar inte ord för en sådan känsla men det närmaste man kan komma är kanske att jag var lycklig. Innan jag somnade varje kväll tänkte jag tyst för mig själv: tack för att jag fått åka och för att allting blivit så himla perfekt. Jag vill bara resa tillbaka för det var det bästa som hänt mig i sommar förutom Turkey med Matilda som var ganska megabra det med. Tänkte skriva en summering av dagarna samt kommer jag med några bilder här och på www.1ina.bilddagboken.se .

Torsdag: Mosade mig upp strax före fem för att vara på tågstationen nästan före soluppgång. Mamma fick äran att köra för jag var något för trött för att sätta mig vid ratten. Så vi brummade ner och plockade upp Kirk på vägen. Hon stod inte utanför sitt hus när vi kom tjugo över sex så jag trodde nästan hon försovit sig. Hade varit lite kul eftersom Krik alltid är i tid. Hihi. Men tur ändå att hon inte gjort det för hon hade biljetterna och utan henne hade vi inte haft kul. Ungefär samtidigt som vi anlände så infann sig även Sofie och Nina. Måste säga att jag är grymt imponerad av Sofie att hon kunde komma i tid och vara färdigt  för avresa när Nina stod utanför hennes dörpost. Det blir ett lite extraplus till dig där vännen. Sedan blev det en snabb tågresa. Vi fick några goda vänner som satt brevid oss och spelade techno ända tills jag belv trött och bad dem att stänga av. Då mulnade de av men gjorde som vi sa. Fint asså. Nästa plus var konduktören Hampus. Han var sååå snygg. Trodde inte det fick lov att jobba så snygga konduktörer. Höll på att dö när vi såg honom och han var rätt charmig med. När det kom några som skulle ha våra platser för vi hade bara bokat tåg så gick han genom hela tåget och letade efter ett fyrasäte åt oss. Så sjukt sött.
Framme i göteborg lyckades vi efter om och men låsa in våra staffs och kunde bege oss ut på stan i den fantastiska vädret. Kunde inte undgå att känna lite ångest över att vi gick på stan och inte låg på stranden och glassade. Men det var ändå en bra tur, köpte tre tröjor, ett par skor och lite andra småsaker. Det blev en tröja från Cubus, en från Rut m.fl och en från Gina men skorna var mest fynd. Sådana från Keds som jag har och älskar men mina är helt utslitna så letat efter nya. Dessa var även på rea och nedsatta till 299. Men den ena skon var en liten nyjans mörkare ( snart är de likadana eftersom de är vita) och då fick jag dem för 99. GREAT !  
Sedan blev det käk på ett kebabhus och så gick vi och handlade lite proviant på Hemköp. Sedan skulle vi ta bussen till Fisekbäckskil. Det blev en kalldusch. För vi frågade om man skulle köpa på stationen eller på bussen. På bussen skulle det kosta 175 kronor enkel och på stationen 110 kronor enkel. Så det blev en dyr bussresa. Tur att våra tågbiljetter inte kostat mer än 200 tur och retur. Efter en lång busstur längs hela västkusten så nådde vi äntligen ändstation och det var förväntan som bubblade i luften när vi klev ur bussen. Kirks farfar mötte oss med varsin varm kram och hjälpte oss ( sofie ) med väskor. Sedan packades det  upp innan vi fick grillad mat som var fruktansvärt gott. Jag åt ända tills det stod ända upp i halsengropen på mig.
Efter middagen tog vi en glass i hamnen och en promenade genom samhället så som är helt idylliskt när vädret håller i sig. Kvällssolen var perfekt. Var som att vandra i en fantasi. Hela dagen avslutades sedan med att vi fiskade krabbor och badade länge i det djupa salta vattnet. Havet var varmt och luften var ljummen och det doftade sommar.

Fredag: Vi pallrade oss upp vid nio. Nina och jag lånade cyklarna och trampade ner till bageriet där doft av färsktbröd osade ut genom fönter och dörrar. Ett gott bröd införskaffades och sedan var vi nöjda.  Frukosten avnjöts sedan i den varma morgonsolen på altanen på berget med utsikt ut över hela hamnen med alla fina båtar. Det är sådana båtar som man bara önskar att man kunde ta och stoppa i bakfickan och bära med hem. Efter frukosten körde Kirks farmor och farfar ut oss till vår alldeles egna ö. Nästan i alla fall, vi delade den med en annan gubbe och ett nudistpar fram till eftermiddagen då några norskar anlände och två par pensionäer hittade dit. Men ön var tillräckligt stor för att den skulle kännas som sin egen. Där badades och solades det en massa på de runda slipade varma klipporna. Nästan inga manter gjorde att vi vågade hoppa från klipporna. Den högsta var nästan fem meter och det kändes som att man flög när man hoppade rakt ut. Var precis som att vara utomlands om inte bättre. Jag trodde nästan jag var med i en film.
 Vid halv fyra tiden skulle vi bli uppplockade. Då hade eftermiddagsbrisen kommit snabbt och det gjorde mer än klurigt att lägga till. Jag gjorde något vågat och kastade min väska och flytväst i båten. Väskan träffade men inte flytvästen så jag  fick hoppa i efter den. Tillslut kom alla i men då hade ankaret fastnat så vi kom inte loss på en bra stund.  Kvar på klipporna stod de två paren pensionärer som hjälpt oss ombord på båten och suckade. Deras blickar berättade lugnt att vi var ena riktiga amatörer.
 På kvällen gjorde vi oss lagom iordning för att sitta på berget grilla med utsikt över havet och samhället. Blev en fantastiskt mysig kväll men inte riktigt som planerat. Vi fick träffa en Bernad & Bianca samt en St: Bernadshund. Det roligaste var ändå att jag och Nina lurade några att jag pratade norrländska och hon stockholmska. En kille blev sur och frågade vilket som var det finaste platsen i Stockholm. ( Han kom från Lidingö. ) Svaret var rappare än han hade räknat med: Medborgarplatsen. Då blev han mera sur.

Lördag: Ytterligare en pressardag fast nu på berget vid den offentligen badplatsen med trampolin. Hur kul som helst.
Vi lagade även en fantastisk  lunch hemma i stugan som bestod av:
Pasta
Dolmio - vitlöksås
Lök
Ost
Kryddor
Tomat
Koka pastan och värm såsen. Hacka löken och riv osten. Skär upp tomat och ev andra grönsaker. Blanda på tallrik och krydda efter smak. Salt och peppar använde vi. Det var jättemumsigt.

På kvällen grillade vi och jag gjorde fina biffar och Nina gjorde mumsig potatis. Kirks F&F hade lämnat stället för natten så vi avlutade kvällen med att sitta i salongen med en otrolig utsikt och mumsa på kladdkaka gjord av Sofie tillsammans med varsin kopp te. Det var fint

Söndag: Jag trodde vi försovit oss så fick upp de andra på ett kick men klockan var bara nio. Njöt som vanligt av de mysiga frukostarna på altanen innan vi begav oss till klipponrna och trampolinen idag igen. Var tyvärr några maneter idag så badade inte rejält förrän framåt kvällskvisten men det gjorde inget. Fick ju sola mycket deto mer så nu har jag fått lite färg även om jag har svårt för det. Jag består av dåligt pigment. På kvällen bjöd Kirks F&F på tacos med en underbar guacemole ( hur det stavas det kan man fundera på). Sedan körde vi en tur med båten och jag fick köra. Det var helhärligt. Lite bättre än vår minibåt. Vi körde genom Grundsund som var grymt mysigt. Sedan stannade vi på det öppna vattnet och jag och Kirks farfar badade innan vi körde till en vik där alla badade från båten. Var lite läskigt att dyka i från fören men mest härligt och det blev en hel del fina pics. Ljuset den kvällen var otroligt. Var som om solen låg på vattnet. 

Måndag: Vaknade tidigt för att packa och städa innan vi skulle ta bussen in till Göteborg. Efter bussturen blev det staden igen. Var inte särskildt pep idag dock men följde med Sofie och Nina som sprang runt som galningar i alla affärer. Blev lunch på kinaresturang där man i prinicip blev överfallen. Skulle bara kika hur det såg ut men innan vi ens hunnit in hade fixat bord och dricka så det var bara att slå sig ner och äta men det var gott och man blev mätt. Och de pratade med äkta kinesisk dialekt. En kina lestulang. Efter middagen blev det mera strosande och jag köpte ett par shorts från SVEA och en BH från HM. Båda var jättegulliga. 
När vi sedan kvart i sex står på stationen för att lämna götet ropar kvinnan i högtalarna ut att platserna inte stämmer pga vagnbyte. Fint för oss eftersom vi inte bokat platser. Det blir kaos för alla vill hinna ta platser men jag kommer in i början och får ett fyrabord. Men mitt emot oss gick det ganska vilt till. Två damer börjar nästan slåss om samma plats. När konduktören kommer så stämmer inte det att de var fel på vagnarna utan platserna gäller egentligen så han blev lite arg på Göteborg Central. Sedan blir det en tur till Alvesta med pauser här och var för att det är något fel på någoting. När vi är i Alvesta är  vi 45 minuter sena och där får vi veta att vi kommer få åka buss till Kalmar. Alla bli såå glada. Vi blir stående på perrongen ett tag och då kommer det en man som snackar i mobil. Jag tycker jag känner igen honom och plötsligt trillar poletten ner, när han är mindre än 2 meter ifrån mig. Det var ALLAN SVENSSON. Han pratade precis som på TV. Jag råkade halvskrika: där är Allan Svensson. Då drar han ner sina solglasögon och knatar på. Jag kopplar dock försent att ta fram kameran så bilden jag fick är inte topnotch precis. I övrigt fick vi vänta på Alvesta staiton från halv 9 till nästan midnatt utan mat. Då mina vänner inte köpt något att äta och inte ätit sedan lunch vid halv tvåtiden är de ganska hungriga. Själv köpte jag revben innan. Så när klockan nästan är två på natten kommer jag hem till ett tomt och tyst hus drygt fyra timmar efter berkänad tid. Så nu ska jag kräva ersättning av SJ.

Sommarkänsla

Hittade ett inlägg som aldrig publicerades innan jag åkte som det skulle så lägger upp det nu.

Det känns som om sommaren äntligen har hittat hit. Visserligen sov jag bort förmiddagen igen, som jag gjort varje deg förutom de jag jobbat men när jag vaknade så hade solens strålar letat sig sipprande in genom både persiener och mörläggningsgardin. Det kändes ganska fint i maggropen. Låg där och nöjt av värmen i rummet en stund och skickade iväg några sms innan jag pallrade mig upp ur sängen för en frukoststund. När jag kom ut i köket övertraffade vädret mina förväntningar, där ute var ännu finare och varmare än jag kunnat föreställa mig. Jag tackade för det och för att jag slapp jobba idag. Det kändes att nu är sommaren här !

Jag är så full utav glädje

Måste bara blogga en gång till, tycker det är så underhållande just nu för stunden. Jag är så rysligt uppspelt. Är som att sitta på nålar, för minsta rörelse man tar sig för så flyger man en halvmeter upp i blåa skyar. Var denna glädje kommer ifrån vet jag inte men det bubblar i hela mig, det nästan sticker. Det är konstigt för det har inte hänt någoting speciellt vad jag vet. Saker har inte ens gått bra för mig. Jag menar inte att de gått dåligt men det är som när man har ett företag, det minsta man vill uppnå är plus minus noll. Det är precis vad min vardag består av, plus minus noll och ändå kittlar det ända ut i fingerspetsarna på mig om att jag vill gå ut och skrika på balkongen. Bara dansa och skutta runt där löjligt skrikandes. Men klockan är nästan ett och många i mitt kvater sover vid det här laget så får försöka skriva av mig all den här energin, men det verkar inte funka för nu har jag skrivit exakt så här mycket och får jag inte skrika snart sprängs jag. Jag känner mig precis som en skakad champagnflaska där champagnen bara måst nu. Det går inte längre. Jag bara måste ut nu. Tidsmässigt åker jag imorgon vill västkusten med kristin, sofie och nina. Jag är så grymt lycklig. Det bara sprudlar.
Snart tillbaka, måste bara pröva mig på ett glädjetjut.


När jag är trött har jag tråkig humor, eller så är den rolig. Det tycker jag allt.

Konversation 1.

lina säger (23:55):

BRB

lina säger (23:55):

ska bara plocka ur linserna

Kirk säger (23:55):

linslina

lina säger (23:57):

inte ens 1 minut

lina säger (23:57):

hahaha

Kirk säger (23:57):

ojojoj snabbisar är du bra på

lina säger (23:58):

är bra på snabbisar

lina säger (23:58):

jaha

lina säger (23:58):

oj samma sak som du skrev

lina säger (23:58):

jag bara : hahah , nu kom jag på ngt fyndigt att skrivba

lina säger (23:58):

men så såg jag att du skrivit det

lina säger (23:58):

då tänkte jag att jag antagligen läst det undermedvetet

lina säger (23:58):

elelr ngt åt det håller

Kirk säger (23:58):

HAHAHHAHAA

Konversation 2.
 

Matilds säger (00:05):

okej

Kirk säger (00:05):

Lina?

lina säger (00:05):

var dök detta upp ifrån

lina säger (00:05):

hahah

Matilds säger (00:05):

:D

lina säger (00:05):

från en poupp

Kirk säger (00:05):

Jag och tilds har en sak att fårga dig?

Matilds säger (00:05):

vågar inte kirk..

Matilds säger (00:06):

säg inget då!!

lina säger (00:06):

men ofta

Kirk säger (00:06):

joo kom igen nu! det är inte farligt

lina säger (00:06):

ni frösöker bara lura mig

Matilds säger (00:06):

men neeej

Matilds säger (00:06):

pinsamt

Kirk säger (00:06):

nej till vem?

Matilds säger (00:06):

för lina

Matilds säger (00:06):

fan då

lina säger (00:06):

säg då om dey var ngt serilst ananrs driver ni bara med mig

lina säger (00:06):

jag vetdet

Matilds säger (00:07):

nej men jag vet inte om jag vågar berätta det

Matilds säger (00:07):

behöver kikrs stöd ..

Kirk säger (00:07):

jag finns här och du vet hur jag känner !

Matilds säger (00:07):

lina

Matilds säger (00:07):

??

lina säger (00:08):

ja ?

Matilds säger (00:08):

du kommer ihåg hur kirk sa att hon ville ha sex med en tjej?

Matilds säger (00:08):

och... eh

Matilds säger (00:08):

ja det vill jag med.. typ och då typ ja tänkte vi att du kanske ville vara med?...

Matilds säger (00:08):

:S

lina säger (00:08):

ja

Kirk säger (00:09):

om du vill asså, du får säga nej

lina säger (00:09):

så glad att ni bjjuder in mig

lina säger (00:09):

nu ska jag lägga ut detta på min blogg

Kirk säger (00:09):

NEJJJJJJ

Matilds säger (00:09):

va???

Matilds säger (00:09):

nej

Matilds säger (00:09):

vafan håller du på med????

Kirk säger (00:09):

jag vill inte att ngn ska få reda på det!

Matilds säger (00:09):

ÄR DU STÖED???

Kirk säger (00:09):

jag är seriös lina!

Matilds säger (00:09):

borde fan itne sagt ngt! kirk vafan detta är ditt fel

Kirk säger (00:10):

mitt fel!!!

lina säger (00:10):

asså jag orkar inte, du är bara arg för att jag inte gick från ditt hus

Matilds säger (00:10):

så jävla ditt gel

Matilds säger (00:10):

fel*

lina säger (00:10):

gel , var det de slemmigaste du kunde komma på

Kirk säger (00:11):

men jag fattar inte? vaddå mitt fel, du sa ju att du ville ut med det!, jag såg ju det på dig när jag erkände att jag ville

Matilds säger (00:11):

jag skrev fel?

Kirk säger (00:11):

om vad du kände?

Kirk säger (00:11):

meh, så du menar att det bara är jag?

Kirk säger (00:11):

fan det går ju inte! Kan inte ngn stä'lla upp?

Matilds säger (00:11):

va

Matilds säger (00:12):

vi tar detta på den enskillda konversationen

Matilds säger (00:12):ursälta stavfelet

Konversation 3.

Kirk säger (00:15):

vagöru?

lina säger (00:15):

jag bloggaer

lina säger (00:15):

och lyssnar på myusikg

Kirk säger (00:15):

jaa

Kirk säger (00:15):

jag läste den förrut! grymt bra!

lina säger (00:15):

och skrattar åt mig själv

Kirk säger (00:16):

åt dig själv?

lina säger (00:16):

ja

Jag har faktiskt väldigt kul här med mig själv även om jag skulle ha ännu roligare om en vän joinade mig. Men det gör inget, för ni underhåller mig ganska bra ITTTW ! (in the terrific tecenical world. ) Och sedan är jag ganska rolig med ibland. Det ni.


Bortgjord

Måste bara berätta om min stora tabbe. Igår så gick jag och Oskar in på kontoret ensamma. Det ni.
Men oj oj oj, vad hände där då?
Jag bekräftade att jag skulle ta några av Erikas tider. Han skrev in och fixade och avslutade samtalet med att fråga om jag kom ihåg tiderna. Ja, ja, ja det är lugnt svarade jag självsäkert. Hade ju antecknat ner dem på mobilen samtidigt som jag pratat med Erika så inga problem tänkte jag. Okej sa han och thats it, jag gick hem och han fortsatte jobba antar jag. Men imorse när jag stod och fixade mig för ännu en jobbig dag på jobbet ringer min mobil, och det är ju inte svårt att klura ut vem som ringde så tidigt på morgonen. Direkt när jag hörde början av refrängen till "Miss Blue" ( jag vet jag är efter men byter jag vet jag inte att det är min mobil som ringer) kopplade jag det till Donkan och Oskar. Hade jag rätt då?
Naturligtvis. Han berättar vänligt att klockan är 09.20 och jag skulle börjat 09.00 och inte 10.00 som jag var bombis på. Då skämdes jag, och värre blev det. När jag steg in på Donkan 15 minuter senare efter en cykeltur i racerfart var jag blossande röd i hela ansiktet. Inte bara för att jag var trött utan kände mig så bortgjord. Hade ju varit så självsäker dagen innan. Jag hatar när det blir så att man är tusen på en sak men sedan har man fel. Det var pinsamt så nu har jag gjort bort mig för både min chef, min VD och de flesta av mina arbetsledare så jag kommer nog aldrig uppgraderas i status. Det är great.  


Uttråkad

Jag har trist. Ja, jag har verkligen trist. Jag är less på datorn. Men eftersom mina vänner inte vill leka med mig utan hellre glor på burken så tvingas jag umgås med Märtas dator. Fast då  känner jag mig dum för Märtas dator får ju känna sig andrahandsvald. Det hatar jag att göra och nu får den göra det. Dumma Märta, Matilda och Elvira.
Men nu ska jag sno någoting i Märtas kylskåp, för då kommer Britt bli arg. Moahahahahahaha !
Men då får Märta skylla sig själv som inte vill vara med mig utan tvingar mig till tröstätande.


Hihihihihihi, jag känner mig som en mus...

Jobbet

Relativt lugn dag på jobbet idag. Kändes rätt fint att kunna mojsa runt där i mitt egna tempo. Bara strosa. Att kunna rasta in delar av lönen var great. Någoting som inte var lika bra var att jag såg en kille där som gick på Funkabo innan och gick ut samtidigt som jag. Jakob tror jag han heter men det spelar ingen roll egentligen för det är inte han det är fel på, tur det. Hur som helst tror jag att han är lika gammal som jag, nästan säker. Kan inte föreställa mig att han har gått om fast man ska ju aldrig säga aldrig. Jag hoppas han har gått om ett år för annars är han född -91 och då får han jobba vara i köket. Angry Lina ! Eftersom de sagt till mig att jag är för liten för sådant. Ingen som inte fyller 18 det året får jobbat där eftersom det handlar om lagar, säkerhet bla bla bla. Är han lika gammal som jag blir jag ledsen för hur kul tror de att det är att städa egentligen. Jag hatar att städa och alla jobbigt gapiga föräldrar. Men har ju inget annat jobb så antar att det bara är att acceptera läget. Ska väl vara glad som har något men det är ändå orättvist.
Idag kändes det som om jag träffade hela vuxenvärlden som jag känner. Massor över 30 som jag på något sätt har kontakt med kom fram och bara:
 "Nej men jobbar du här blablabla. Vad spännade"
 Pinsamst var ändå att träffa Tina och Egon. Kan inte hjälpa det men kändes fånigt när jag gick där och plockade och någon bara ropar:
"Lina Lina ! "
Snurrade runt men såg ingen.
"Här borta."
Och där satt dem. Jag skämdes. Förlåt. Antagligen för att mitt jobb är så B som det bara kan bli. Så det blev lite fint kallprat och jag fejkade ett snyggt smile men Tina var på väldigt gott humör så såg nog inget utan vinkade bara lyckligt hejdå till mig när de lämnade Donkan. Men en sak var säker, jag fick lite längtan efter min lilla ponnyplutta. Ser fram emot att få hem den söta tjockisen. För hon lär vara ganska överdrivet rund och go. Men det ska hon vara.
 Slutade vid fyra. Så en kort dag men det var välbehövligt. Imorgon ska jag jobba åtta timmar. Jag dör. 
När jag skulle ta mig hem fick jag mig några goa skratt. Finns en som heter Sayliya eller något, jag vet inte riktigt. Sjukt rolig måste jag säga. På ett trögt men härligt sätt. Jag, Linnea och minnsintehennesnamnförhonärny skrattade länge åt denna charmiga människa. Det var skönt att få skratta ordentligt. Inte gjort det på ett tag men det var väldigt uppfriskande. 
Sedan blev det en snabbis förbi apoteket. En basiron i påsen och sedan en snabb cykeltur hem. Åt lite woook med nudlar och räkor, var väldigt mumsigt. Ska nog cykla hem till Mört nu en stund tror jag. Skulle vara lite kul ändå. Jag gillar det.

Glad


Jag är glad glad glad. Min kamera har äntligen kommit hem. Whiiiiiiiiiue !



Nu ska jag trampa iväg till jobbet ett par timmar.

Sagostund

Igår var mamma och pappa besvikna på mig igen. Mamma hade när hon städade min garderob, (inget hon brukar göra men hon letade efter en tröja jag bett henne söka efter) då hittade hon i alla fall saker hon inte ville hitta. Så det blev samtal. Ingen var arg mest rädda att jag skulle göra något dumt. Men det dåliga ledde till något bra. Jag har aldrig fått veta någonting om mammas uppväxt. Varför vet jag inte. Har väl aldrig frågat antar jag men det var bra att jag nu fick veta. Vi satte oss i fotöljerna med varsin tekopp och hon började berätta. Mamma beskrev  först varför det är så många år mellan henne och min moster. Sex år. Min moster hade varit mycket sjuk när hon var liten och det hade tagit på krafterna för mormor och morfar och henne. Så min mamma kom lite efter. Sedan berättade hon om hennes barndom. De första var inte speciellt intressant men när hon blev äldre växte historien och jag har mer förstålelse nu varför hon säger som hon gör och varför hon tror som hon tror. Jag är bara glad att jag fick veta.

Mossigt

Nu är det BARA fyra dagar tills jag åker till Götebog och Fiskebäckskil med brudarna. Jag har längtat sjukt mycket och nu längtar jag bara ännu mera. Tänk att få ligga och glassa på klipporna med en glass i handen, frossa i god mat, shoppa i Götet. Sounds perfect !
Har en rolig sak till att berätta. Eller jag vet inte om den är rolig. Lite kanske, fast mest omständigt blir det allt men jag kommer hem från Götet mån den 28 juli. ( SMS:A SMS:A SMS:A ) . Då har min föräldrar påbörjat sin norrlandsresa söndag den 27 juli.  Det innebär att jag blir själv en vecka typ. Det jobbiga är att jag nu antagligen blir tvungen att ha med mig en massa packning på planet eftersom de åker innan jag kommer hem från min lilla resa,  så jag hinner inte lägga kläder i bilen. Då får jag göra det innan jag åker på torsdag och så mycket kläder har jag inte. (Ledsen min.) Får tänka på saken om hur jag löser det, men jag åker i vilket fall inte till norrland förrän den 5 augusti. För först jag ska på mitt första bröllop. Ska bli massa ruuuuuuuligt och Sara & Andreas kommer vara underbert fina.
Fast just nu känner jag mig lite gosig och mosig. Ska nog kika på en film med lite gott i famnen snart.





Hoppas på imorgon.

Glädjesms

Sitter här utpumpad och gråtfärdig bara för att jag slitit hårt och sovit på tok för lite de senaste dygnen. Jag förstår verkligen dem som jobbat hela sommaren att de tycker det är jobbigt. Jag har jobbat två dagar i rad och ska kämpa på två till. Latalina. Fick skippa min lunch idag för att det var så stressigt men det var det väl värt antar jag, blir ju 40 kronor mer när det nalkas lön. Och 30 minuters mera spring. Så kondtionen är på väg upp skulle man väl kunna skoja om. Kul skämt liksom. Men så pep det i min mobil och jag blev lite lagom halvnyfiken men lyfte ändå på min rumpa för att gå och kika vem som hörde av sig. Det var Elin. Blev lite förvånad. Min första tanke var självklart Matilda.
Det stod:
" Grattis på namnsdagen lina..."
Mer han jag inte läsa innan jag tänkte. Vad trög hon är eftersom de plockat bort mitt namn ur almenackan, men så läste jag resten:
" MARGARETA rosenkvist!! :D:D:D:D:D"
Jag började faktiskt skratta för mig själv. Ganska nördigt jag vet. Jag menar ofta man har koll på sådant, att man ens minns att jag hette det. Hade inte en enda aning om att det var detta namn idag. Men det spelar ingen roll för det fick fram lite glada miner bland alla trötta tårar. Tackar Elin.


Utslagen

Gårdagen var en pers kan man ju förmildat säga. Jag hade planerat en lugn förmiddag fram till fyratiden då jag skulle cykla iväg till familjen Matilda, Albin och Valter för att leka barnvakt åt dem. Blev det så? Självklart inte ! Vid halvett ungefär ringer Linus från Donkan och medelar att jag skulle börja jobba kvart över tolv. Toppen ! Så jag hastar iväg med min mor som puttrar iväg med vår lilla bil. På max en kvart är jag där och har stämplat in mig. Det var jag ganska stolt över att jag han klä på mig, packa väska och åka dit på så kort tid. Väl färdig att börja jobba får jag ett varmt välkomnade på Wiktor: 
"Welcome to Hell."
Jaha, nej men vad trevligt, tänker jag. Men han har så rätt. Det är mer än sjukt mycket människor och man får sig en tankeställare, hur kan folk egentligen vilja bege sig hit en sådan dag. Hemalagat är ju godare, nyttigare och billigare. Att jobba där sedan fram till fyra är självplågeri. Överallt gastar ungar, mat slängs hejvillt och föräldrar kommer gormandes fram till mig:
" Varför har du inte tömt soppåsen?"
" Ketchupen är slut! "
" De glömde sugrören i påsen. "
" Fy så äkcligt. Städar ni aldirg här?"
Jo, vi städar men det är köer ut genom dörren och jag är själv i hela matsalen samt utserveringen. Alla gör vi så gott vi kan men man är inte mer än en människa. Jag förstår att de som kommer vill ha god service och rent men som sagt vi är inga övernaturliga fenomen.
Genomled dagen i vilket fall. Blev dock lite ledsen när han inte jobbade. Hoppas idag !
Vid fyra stämplade jag ut och tog min fett heta cykel som jag trampade iväg med ut mot Vimpeltorpet. Äcklig, fettig och svettig är jag framme strax före halv fem. Ultimat läge för att passa barn. Får med mig banen från grannen men Valter är ledsen och gråter en massa men när grannen går så funkar det bra. Barnen är som änglar och jag inser hur mycket jag tycker om dem. Vi äter korv och godis, tittar på film, leker och jag läser en saga. Sedan somnar de snällt i sina sängar. Jag blir liggandes kvar med en kopp choklad och två limpmackor framför tv:n. Jag kikar på Bilar, haha. Rätt söt film. Strax före ett kommer Johan och Sussie hem från bröllopet. Johan skjutsar hem mig och jag somnar bums.  

Misstag

När jag funderar på gårkvällen blir allting bara en djup suck. Det kändes redan från början att allting skulle bli fel fel fel. Först missade vi bussen, eller snarare lät den passera. Bussen kom men vi trodde inte den gick in i färjestaden så vi vinkade förbi den. Ärthjärnor asså, så vi fick sitta och vänta på nästa buss i över en timma. Jag var ganska less kan jag väl medge. När vi väl kommer fram så har Elvira sagt fel busshållsplats till Matilda så det blir till att vänta ännu mera. Till sist kommer några från festen körandes, vi trodde med bil men ack så fel man kan ha. Mopeder. Uhu, kan inte bli bättre. De var inte heller medvetna om att vi var tre så Kirk och jag får åka med en kille. MInns inte hans namn och Matilda får åka hjälmlös med Agnes. Väl fram blir allt som en chock. Inne i huset sitter Elvira och två killar. En regnbågslax och Matildas crash. Så vi är åtta personer. Whihu och Elvira och Agnes ska precis dra. Ännu mera plus i kanten. Själva sitter vi kvar och vet bara två bussar hem. En om 45 min och en kvart över tre. Valet för mig och Kirk är självklart. Efter 10 min i deras soffa tvingar vi upp alla till busshållsplatsen i mån om rädsla att inte komma hem så blev en del väntan på en busshållsplats till. Men hem kom vi och det var mer än skönt. Hela kvällen blev bara skit. Happy evening !

Kalmar City

Besökte staden idag tillsammans med Matilda. Fick skjuts in av hennes pappa som han ägnade åt att föreläsa oss om att det är förbjudet att gå mot rött eftersom vi gjort det och han råkat vara där. Så nu ska jag bli mera eftertänksam. Vet ju hur arg jag blir på alla personer som bara cyklar rakt ut i vägen. De förbannade människor som vill göra det näst intill omöjligt för mig att ta körkort. Men jag kommer nog överlista er. HA !
Väl inne gick vi en sväng. Matilda köpte en tröja på HM och ett par byxor på VILA. Det är finnemangstaffts. Själv införskaffades en bodylotion och en conceler. Men även en fettotröja från BIKBOK som jag nu springer runt och myser i. Kommer funka som kamoflage eftersom när man inte vill synas är det bara att krypa in i den. Min första tröja i storlek XL gör mig stolt. Ett linne från Gina inhandlade jag även. Så nu måste jag spara. Måste ju tänka på att jag ska till göteborg på torsdag och där behöver ett par nya skor inköpas. De jag har nu har nästan ruttnat sönder och det tycker jag är äckligt.
Hela turen avslutades med att en från Kagg behövde gå på toa så jag fick ta hand om hennes försäljning av jordgubbar och annat utanför Kvasten fem minuter. Fem kaotiska minuter. Hon han inte mer än att lämna bordet innan kunderna strömmade in. Fick panik och tappade jordgubbar överallt. Arma kunder. Fick en liter som tack. Den njöt jag och Tilds av på bussen hem. MUMMA var det.

Ikväll blir det fest i färjestaden. Det blir rooooooooooooooligt.

Skämmigt

Att vara miljövänlig är någoting alla borde tänka på och vara. Själv inbillar jag nog mig att jag är det mer än vad verkligen stämmer. I princip gör jag ingenting mera än cyklar överallt. Okej , en liten bit på vägen. Men idag var jag i alla fall duktigt. Matilda också, eller allt var hennes pappas förtjänst. Fast det var Matildas förtjänst att jag var det. Äsch, strunt samma. Saken var den att vi gick och pantade hennes pappis flaskor och burkar. Det spöregnade ändå vandrade vi på med tre svarta sopsäckar. Det var pisamt. Matilda bad högt en bön om att ingen snygging skulle se oss, och den slog in. Träffade inte en kotte på vägen om tre tanter och de var överkomligt. På ICA lyckades vi förstöra pantapparaten kanske en 10 gånger. Det var ännu mera skämmigt än att gå genom berga med sopsäckar och regnkläder som talade om " Hej, vi har letat pantburkar isoporna och är jättefattiga." Lyckades tillslut panta allt och det blev lite cash. Yey !



Tre skorpor

Efter att ha klämt  i mig både två knäckebrön, tre skorpor och en massa fakta om Tanzania kände jag mig ganska full. Precis lagom, eller okej lite för mycket blev det. Så jag lämnade bordet för att istället umgås med Matilda. Kändes lite mer som min smak. Hade ingen lust att däcka ikväll utan vi gick en sväng. Matilda träffade sin nya crash. Han har bil och brunt hår, och she is so in love.
Efter hennes lilla date så hade hon en stund över åt mig. Jag blev glad för Matilda betyder väldigt mycket för mig. Detta känns fel att jag skriver det här men jag är inte så bra på att uttrycka in real. Snarare urusel. Men det var bara en onödig parantes utan det blev efter många personnummer hit och dit en film hyrd. Försoning var valet för jag ville gråta en skvätt men blev det så ? Nej , jag brukar alltid storböla till filmer men denna fattade jag ingenting av. Antingen är jag sjuk eller trög. Jag vet inte men filmen gick inte in, den var klurig och berörde mig inte utom de sista 10 min och möjligen när tjejen blev våldtagen. Det var inte heller så bra. Hade nog lite högre förväntningar på den. Defenitivt  besviken.

Kvällens plus är att jag fått 24 timmars jobb månaden ut. Toppen !
Hoppas bara att Han jobbar.

Böda camping

Måste erkänna en sak för er som läser. Det är att jag är utmattad. Tecken på att jag är slut är att kopplingen till blicken är ungerfär tio sekunder efter. Ett annat tecken är att jag åt rester idag, det brukar jag aldrig göra. Jag hatar att värma mat men tanken på en stund framför spisen gjorde att jag nästan kom i stadiet; avsvimmad. Valet var därmed simpelt. Det blev micron. Strålad mat kändes great för stunden.  I alla fall när man somnar efter att man hunnit med att titta på både sunset and sunerise. Låter som en låttitel.

Orsaken till denna trötthet är nog annars de senaste tre dagarnas tripp från vardagen. Impulsen som blev av. Vill inte skryta men jag är stolt över oss. Så jag skryter. Vi är bra bra bra ! Cred till oss. Som tog väck min tråkiga vardag.
När man de senaste veckorna stigit upp efter tolv varje dag för att sedan spendera x antal timmar med frukost framför datorn fram emot siestatid insera man att livet är knas. Och när man sedan på kvällen gör noll. Man kanske ser på en egentligen bortkommen film eller äter trist snabbmat med sina vänner, dock (fina förträffliga vänner) så är allting annorlunda lika med roligt men krävande. Allt bra kommer med något dåligt. Är det inte så, eller tvärtom?
 Är man inte heller van vid campinglivet blir det nog lite som en chock. Kan inte påstå att jag hamnade i chocktillstånd, jag är van att leva enkelt men frågan är om min brudar blev lite förvånade.Men tror inte det. De tog det fint och gillade läget. Kirk hade sovit i tält en gång innan man jag tror hon sov bra. När jag blåst upp hennes liggunderlag.
Jag hade tagit med mig det mesta nödvändiga och onödiga. Det var bra ända tills returresan. När vi insåg att vi skulle bära stor packning 2 km, flera vändor ångrde jag mig. Som tur var har jorden fötts med några änglar som skjutade oss bitar. Men trots att de fanns fick vi ändå motion. Mörikroppenmotion.
 Men någoting som kom som en chock var därrimot miljön. Campingen bestod nämligen av:

Grupp 1. Småbarnsfamiljer med skrikande söta ungar som sket överallt. Alltid. Förutom när de brummade runt på trampcyklar. Yey !
Grupp 2. Päron till medelådersbarn. Medelåldersbarn motsvarar från 10 år och uppåt. Det var de föräldrar som drack sig berusade på öl innan de ens hunnit vakna till och sedan spelade kubb hela natten lång. Stackars barn.
Grupp 3. Solarietanter som tillsammans med sina gubbar satt i husvagnarna och drack öl.
Grupp 4. Ungdomar som bodde med grupp 2. Eftersom deras päron var grupp 2 var de relativt självständiga. Pluset för dem. ( Och oss)
Grupp 5. Minoriteten självklart. Det var vi. Vi var nog de enda som bodde själva under 23. Bingo ! 

Så Böda var lite av en chock. Men fint väder, god mat, trevliga vänner och mysiga kväller lyfte ändå Bödacamping. Natten till idag var rolig. Träffade en av de roligaste killar jag träffat på länge. Fredrik fick fram många skratt hos oss. 

Så puss & kram & nyp i stjärten på er .  
 

semester

Måste bara tillägga mitt nyaste äventyr. Som sagt så var jag väldigt less på att bara sitta hemma och jag verkar inte få något mera jobb så jag och matilda bestämde lite spontant så där att vi drar till böda och campar. Sagt och gjort, imorgon bär det av tillsammans med Matilda och Kristin för någon natt uppe på norra Öland. Det blir great att bara komma iväg med er. Vi var på Maxi och kvällshandlade det nödv'ändigaste så det var mysigt. Nu ska jag packa så jag får med mig allt som behövs. Massa grejor så nu hoppas man bara på fint väder så kommer allt bli toppen. Jag gillar att vara spontan.

Parlino

Våran tur till staden blev helt okej. Köpte lite underkläder vilket jag fortfarande är i behov av och hittade två fina väskor vilket den ena kanske ska införskaffas. Den andra får glömmas eftersom  jag inte betalar 995:- för en väska. Synd för jag gillade den. I övrigt strosade vi runt  och träffade Linda. Trevligt alltid. Minuset med dagen var att jag hade en himla huvudvärk för attt jag inte ätit men så plötsligt så är räddningen där. På vägen till Baronen har ett företag reklam för sin bransch och bjöd alla förbi passerande på pankakor och saft. De var grymt goda. På vägen hem har Parlino reklam för sig på stortorget. Vi cyklar förbi och blir varmt välkomnade i mikrofonen och blir sedan uppdragnapå scenen för att vara med och tävla i en SMStävling. Spännande asså, hehe. Tävlingen gick i alla fall ut på att man skulle skriva ett färdigt medelande på en Nokiatelefon utan T9 på tid. Det var lite klurigt. Jag fick tiden 3.48 medan medeltiden var 3.40. Rekordet i Sverige låg på 1.05 så det var en bit bort. Matilda misslyckades dock totalt. Hon råkade klicka bort sitt medelande så hon diskades. Det var lite kul. Haha. Men alla som deltog fick varsin parlintomte så när vi cyklade hem kände vi oss ganska nördig när vi kom genom stan med två parlinotomtar i cykelkorgen. Killarna i tältet tipsade om att göra om dem till vattenpipor. Skulle vara najs men tror inte jag skulle klara av det. Lät ganska avancerat.

(Ett liten parantes, Jag saknar hästarna lite grand och längtar efter veckan i Fiskebäckskil. )

Rastlös

Har suttit här i en evighet nu. Sedan tio med endast en halvtimmas paus för frukost. Snälla Lina skaffa dig ett liv. Men börjar bli fruktansvärt irriterad på Matilda just nu. SMS:at ett antal SMS om när vi ska ses men inget svar. Snälla hör av  dig. Vi skulle egentligen begett av oss till Soliden. Varför vet jag inte men fick ett sådant ryck igår men återkom till det vanliga idag så vi skippade det och bestämde att det blir staden en sväng. Suck ! Jag behöver spara mina pengar och åker man in så köper man åtminstone upp några kronor. Ännu mera än en djup suck.
Jag vill att Madde ska ringa och säga att hon behöver att jag jobbar hela veckan men har hon det. Nej, of course not. Orkar inte vänta. Vågar inte heller ringa själv. Kanske cyklar förbi när jag ändå ska hämta min kamera. Skulle behöva prata om ifall hon drar skatt också. Så får se om det blir av. Borde men vet inte om jag vågar.
Snälla kan inte min mobil bara ringa en liten signal och pipa lite fint från ett SMS.
Nu pep den. Matilda skriver:
"Ska vi säga 2? Bror var på upp toan :( "
Jaha. Två är great. Hela dagen går.

Mamma Mia

Filmen handlar om lilla Sophie som ska gifta sig på en ö ute i det Grekiska medelhavet. ( Jag blev sjukt sugen på att båtluffa. Ska defenitivt göra det någon gång mitt liv. ) Sophie bor ensam tillsammans med sin mamma där de driver ett halvpopulärt hotell på ön. Men nu inför bröllopet vill hon att hennes pappa ska överlämna henne så hon hiittar sin mors dagbok och där läser hon om tre olika män som kan vara hennes far. Hon bjuder in dem allihopa ihop om att när hon ser dem kommer hon känna pappan direkt med nej så blir det inte. Hennes mamma Donna blir även i tjocktillstånd och ett kaos bryter ut på ön när både Donna och Sophie inte vill berätta för varandra om att de känner männen.

En söt liten film som var på gränsen till nördig. Det var i alla fall min första reaktion: vilken nördig film. Matilda kommer aldrig stå ut, men den växde och blev allt mer gullig. Eftersom jag sätt musikalen i London när den var ny så var det kul med en uppdatering. Var ju så himla många år sedan måste jag säga men jag kände ändå igen vissa scener även om jag var ganska liten när jag såg den live. Gillade miljön bätttre i filmen för i London såg man bara huset. Blev så himla sugen på Grekland igen. Sjukt fint. Man behöver inte ens gilla abbalåtar för att se den även om det är ett plus. Men se den tycker jag allt.





Rensa ut

Det är dags för mig att fräscha upp mig lite inom bloggområdet. Var ett tag sedan jag bloggade och ska nu börja om på nytt är det tänkt. Så efter åtskilliga timmars som spederats åt att komma på ett namn så kom jag inte på någoting utan bestämde mig för att lägga mig i min säng och ta första ord som dök upp i skallenoch det var inget mindre än morotsoppa. Fint namn icke men that's it.

Idag har jag jobbat. För er som inte vet så jobbar jag på donken vid maxi. Inget kanonjobb eftersom jag är för liten för kassan och köket. Jag får städa och hålla barnkalas. Jippi !
Idag var ungarna värre än någonsin. Ett gäng killar på ca 8 år som gjorde allt för att plåga mig. Med en ilande huvudvärk genomförde jag de 1,5 timmarna som kalaset varade. Toppen på kronan var den mest bedårande pojke jag sätt med en kanonröst som skulle bära genom de flesta musikaltillfällen. Vilka höga toner han skulle kunna ta men han använde rösten på helt fel sätt och istället för att sjung fint skrek han stup i ett. Men han var väldigt charmant och kommer bli Kalmars nya hjärtkrossare om en såda 10 år.

Fast det var najs i alla fall att få jobba lite. Mitt jobb är så sporadiskt att det är jobbigt. De ringer in ibland och då är det bara att säga ja om man vill behålla jobbet samt få en liten extra sedel i månaden. Men nu hade Erika fått väldigt många timmar i matsalen att hon skulle prata med Madde om jag kunde ta en del. skulle vara bra för jag behöver lite klirr i kassan.

Men idag var det ändå bra att jobba för han var där. Han var så söt när han på sitt lite blygt charmiga sätt skulle prata med mig. Okej, så blygt var det inte men lite. Det lockar ännu mer till att jobba just nu för jag vill verkligen bli kär. Var så himla länge sedan så bara hoppas på att Madde ringer imorgon och medelar att jag får jobba mycket. Då borde vi jobba samtidigt någon gång. Hände ju till och med idag.

RSS 2.0